NL FR

Ambiance Café De Prof!

Het is onze missie om zoveel mogelijk toffe mensen en organisaties in een gezellige sfeer samen te brengen en te laten genieten in een uniek ambiance café waar alles mogelijk is om de vriendschap te verbeteren en de stress van het dagelijkse leven te laten verdwijnen.

Door het verzorgen van leuke, hoogstaande en kwalitatieve feestjes, acties, promo's en evenementen leveren wij als team uiteindelijk een geweldige bijdrage om deze toffe mensen een leuke, onvergetelijke beleving te bezorgen en kameraadschap uit te breiden en de kwaliteit er van te verhogen.

Constante klantvriendelijkheid en een vlotte, ordelijke en eerlijke bediening zijn een dagdagelijkse FOCUS van ons TEAM. Door meer van onszelf te verwachten dan een ander van ons durft te verwachten waarborgen we maximale klanttevredenheid. Via het aantrekken en samenwerken met mensen die willen presteren en geven op het hoogste niveau, blijven we onze hoge kwaliteiten garanderen.

Bekijk ook onze agenda, enkele sfeerbeelden en ons huisreglement. Ontdek ook welke studentenclubs De Prof hun thuis noemen. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via onze contactpagina of laat een bericht achter in ons gastenboek.

Help ik verjaar

Wenst u uw verjaardag te vieren? Dan bent u bij Café De Prof aan het juiste adres! Hiervoor hebben we verschillende formules beschikbaar.

Klik Hier

Openingsuren café

Maandag:   11.00 – 01.00
Dinsdag:   11.00 – 02.00
Woensdag:   11.00 – 02.00
Donderdag:   11.00 – 03.00
Vrijdag:   11.00 – 04.00
Zaterdag:   17.00 – 04.00
Zondag:   Gesloten

 

Back to Top